Сертификати

Компанијата Мебел-Ви е првата компанија во Република Македонија која има добиено меѓународно признат сертификат за квалитет на сите свои производи. Нашата целокупна работа се заснова на дизајн на Мебел кој ќе биде современ, модерен а воедно квалитетен и удобен за користење. Долгогодишното искуство и целокупното наше залагање доведе до добивање на овие сертификати за Квалитет.

Еве дел од нашите сертификати и начинот на кој се врши тестирањето.

Првиот сертификат кој го имаме добиено е за Квалитетот на Тапацираниот мебел кој се произведува во нашата компанија.

002

 

Втор Сертификат кој го има добиено Мебел-Ви се однесува на Плочестиот мебел кој исто така се произведува во нашите производствени погони.

 FINALA

 

Третиот Сертификат за Квалитет кој го поседува Мебел-Ви се однесува за производството на душеци.

001