Шеми за Монтажа

Монтажа на Кујна CITY 70 city 70

Монтажа на Комода Кандо КОМОДА КАНДО (мала)

Монтажа на Бифе Кандо БИФЕ КАНДО

Монтажа на Комода СЛЕЈТ КОМОДА СЛЕЈТ

Монтажа на Комода СТАТУС КОМОДА СТАТУС

Монтажа на Комода ЛУМОС КОМОДА ЛУМОС

Монтажа на Комода КАРДИЈАН  КОМОДА КАРДИЈАН

Монтажа на Комода 129  КОМОДА 129

Монтажа на Комода 179  КОМОДА 179

Монтажа на Спална СИМОНА  СПАЛНА СИМОНА

Монтажа на СПАЛНА МОНА  СПАЛНА МОНА

Монтажа на Спална МОНИКА  СПАЛНА МОНИКА 

Монтажа на СПАЛНА АМАНДА  СПАЛНА АМАНДА

Монтажа на Закачалка ПРЕТСОБЈЕ 4   ПРЕТСОБЈЕ 4

Монтажа на Спална ДЕЛУКС  СПАЛНА ДЕЛУКС 

Монтажа на Кујна ФОРТЕ  КУЈНА БЛОК ФОРТЕ 

Монтажа на Кујна МОДО  КУЈНА БЛОК МОДО 

Монтажа на Кујна ЈАНА  КУЈНА БЛОК ЈАНА 

Монтажа на Ормар Маркато  ОРМАР МАРКАТО

Монтажа на Ормар Ацеро  ОРМАР АЦЕРО

Монтажа на Спална Хера  СПАЛНА ХЕРА

Монтажа на Спална Детска Соба ЛОЛА Мебел-Ви  ДЕТСКА СОБА ЛОЛА

Монтажа на Комода ЕСТЕЛ  КОМОДА ЕСТЕЛ

Монтажа на Комода ЕЛЕНА  КОМОДА ЕЛЕНА

Монтажа на Комода СИГМА   КОМОДА СИГМА

Монтажа на Комода МИЛАН  КОМОДА МИЛАН

Монтажа на Комода МИТО  КОМОДА МИТО

Монтажа на Комода 96  КОМОДА 96

Монтажа на Комода 4  КОМОДА 4

Монтажа на Комода СИРМА  КОМОДА СИРМА

Монтажа на Комода ТОКИО  КОМОДА ТОКИО

Монтажа на Бифе ВЕРСАЈ  БИФЕ ВЕРСАЈ

Монтажа на Закачалка 7  ЗАКАЧАЛКА 7

Монтажа на Закачалка ЛАНА  ЗАКАЧАЛКА ЛАНА

Монтажа на Лежај АЛЕКСАНДАР  ЛЕЖАЈ АЛЕКСАНДАР

Монтажа на Кујна МОНАКО  КУЈНА БЛОК МОНАКО

Монтажа на Клуб маса БРАНЕ  КЛУБ МАСА БРАНЕ

Монтажа на Тоалетна МИЛА  ТОАЛЕТНА МИЛА

Монтажа на Спална ОРИОН  СПАЛНА ОРИОН

Монтажа на Спална ТУНА  СПАЛНА ТУНА

Монтажа на Спална МОНА  СПАЛНА МОНА

Монтажа на Спална РИНА  СПАЛНА РИНА

Монтажа на Спална ПРОМО  СПАЛНА ПРОМО

Монтажа на Закачалка 7  ЗАКАЧАЛКА 7

Монтажа на Закачалка КАНДО  ЗАКАЧАЛКА КАНДО

Монтажа на Закачалка ЛАНА  ЗАКАЧАЛКА ЛАНА

Монтажа на Спална ЏИНЏЕР  СПАЛНА ЏИНЏЕР

Монтажа на Спална РОНДИНО 1   MOНТАЖА 1 РОНДИНО

Монтажа на Спална РОНДИНО 2  МОНТАЖА 2 РОНДИНО

Монтажа на Лизгачки Плакар 300

SIBER 300 MEBEL-VISIBER 300

 

 

 

 

 

Монтажа на Лизгачки Плакар 240

SIBER 240 VISOK SJAJ[iber 240

 

 

 

 

 

Монтажа на Лизгачки Плакар Мебел-Ви / Еко / Софија

SIBER 200-240-270 MEBEL-VISIBER EKO 200SIBER SOFIJASIBER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Монтажа на Трокрилен Ормар

Trokrilen Ormar Iverka Mebel-ViTROKRILIEN ORMAR

 

 

 

 

 

Монтажа на Четворокрилен Ормар

KRILEN ORMAR SREDENO 1CETVOROKRILEN ORMAR