elver

Клуб маса ЕЛВЕР

12-04-2017

Не само што Мебел-Ви веќе 15 години е познат по изработката на гарнитури за седење, Мебел-Ви исто така има големо искуство во производство на плочест мебел односно трпезариски маси, клуб маси, тв комоди, канцелариски мебел и кујни кои се произведуваат од повеќе видови на материјали како што е медијапан со висок сјај, фурнинран медијапан, оплеменета иверица во многу бои и дезени.

Доколку сакате да го видите целокупниот асортиман најдобро е да посетите некој од салоните на Мебел-Ви...

 • Димензии: 80 x 80 x 42 cm
 • Боја: Бела во висок сјај
 • Изработка: Форма на коцка, со тркалца. Изработка од МДФ во бела висок сјај и сонома.
 • Бесплатна испорака.

Цена: 9.900 ден.


Мебел-Ви Дооел не одговара за евентуални мали измени во однос на производите прикажани на фотографиите на официјалната веб страна. Фотографиите прикажани на веб страницата www.mebel-vi.com.mk се од информативен карактер, а вистинскиот изглед на секој производ, со декларираните техничко-визуелни карактеристики може да се погледне во продажните салони на компанијата.

Достава на производи

 • Мебел-Ви обезбедува достава на сите производи купени во сопствените салони. Доставата на производите е бесплатна.
 • Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
 • Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
 • Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;

Монтажа на производи

 • Монтажата на купената стока ја овозможуваме под следните услови:
  • Монтажата на кујните од сопствено производство изработени по нарачка е бесплатна;
  • Монтажа на лежај се наплаќа 2.000 ден;
  • Монтажа на комплетна Детска соба извршена од Мебел-Ви се наплаќа 3.000 ден;
  • Монтажата на Плакари извршена од Мебел-Ви се наплаќа 3.000 ден;
  • Монтажа на комплетна Спална соба извршена од Мебел-Ви се наплаќа 4.000 ден;
  • Комодите, закачалките и блок кујните се продаваат и доставуваат спакувани во пакети. За добивање на комодите и закачалките монтирани се наплаќа 1.500 денари за монтирање во фабрика, додека за монтирање на блок кујна во фабрика се наплаќа 2.500 денари. Монтирањето на комоди во домот на купувачот се наплаќа 2.500 денари;
  • За комбинација на две или повеќе монтажи во иста нарачка, на една локација, обезбедуваме попуст 30% од редовните цени на монтажите.

Димензии на производите

 • Купувачите задолжително треба точно да ги проверат димензиите на производот кој го купуваат;
 • Обврска на купувачот е да ги провери и димензиите на просторот каде треба да се внесе купениот мебел;
 • За информации околу димензиите и пакувањата на производите, продажниот персонал стои на располагање на секој купувач;
 • Доколку димензиите на нарачаниот производ, по нарачката, не одговараат на просторот каде треба да се внесат, Мебел-Ви не превзема одговорност и сите настанати дополнителни трошоци се на товар на купувачот.

Рокови на испорака

 • Главна определба на Мебел-Ви е брза испорака на своите производи до купувачите;
 • Рокот на испорака на производите зависи од видот на производ, односно од тоа дали се нарачува готов производ или се нарачува производ по изработка, и изнесува до 25 дена;
 • За производи за кои е потребно поголемо време за изработка и достава се известуваат самите клиенти пред склучување на нарачката;
 • Максимален рок за чување на купената роба на клиентот во нашите магацини изнесува 45 дена.

Начин на плаќање

 • Плаќање во готово - Кога се склучува нарачката се плаќа целиот износ или одреден процент како аванс а остатокот се доплаќа на денот на достава на мебелот;
 • Плаќање на рати без камата со кредитни картички – овозможено преку картиците на Стопанска банка, без камата, до 12 рати;
 • Плаќање на рати преку договор за соработка – Мебел-Ви има склучено договори за соработка со многу институции, синдикати и претпријатија со кои се овозможува вработените во тие субјекти да пазаруваат на рати во нашите салони.

Рекламации

   • Купувачот може да пријави рекламација до салонот за мебел по писмен или усмен пат;
   • Продавачот е должен најдоцна во рок од 15 дена по приемот на рекламацијата да даде свое мислење и свој предлог за решавање на пријавениот проблем;
   • Доколку се утврди дека рекламацијата е оправдана продавачот е должен во рок од 30 дена да ја отклони рекламацијата со поправање или замена на производот;
   • Доколку се утврди дека рекламацијата не е оправдана продавачот има право да бара надомест од купувачот;
   • Продавачот е одговорен за робата само во гарантниот рок до 12 месеци. Продавачот не одговара за робата која е подигната со сопствен превоз и/или извршена монтажа од трети лица, освен во случај на технички проблем.
   • Лифтоматите и Канцелариските стoлoви кoи се вo нашата понуда имаат гарантен рок 6 месеци.
 
Сподели