Зошто Мебел-Ви? – Прва компанија сертифицирана за Квалитет на Мебел во Македонија!

6201 Распродажба

Трпезариска Маса 6201 Димензија: 140/200 x 90 x 76 cm Изработка: Ултра квалитетно 10мм стакло на горна површина, високосјајни медијапански ногарки и практичен квалитетен механизам за продолжување. Цена: 28.900 ден. – ТРАЈНО НАМАЛЕНА ЦЕНА   23.120 ден. (важи до потрошување на количините од залиха) Бесплатна достава во поширокиот регион каде Мебел-Ви има сопствени салони.

Фотеља Карла

Димензии: 76 x 70 x 75 cm Изработка: Еко кожа или штоф Цена: 6.600 ден. Салон Виница; 6.900 ден. Други Салони. ТРАЈНО НАМАЛЕНА ЦЕНА  4.416 ден. (важи до потрошување на количините од залиха)